Barça

Josep Maria Bartomeu: "Estic preocupat pel dia que plegui Messi"

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha parlat de Leo Messi i de Valverde. Ho ha fet en una entrevista que s'emetrà dissabte a partir de les 9.30 a "El suplement" de Catalunya Ràdio, en un programa especial per celebrar els 120 anys del club.

Actualitzat

Bartomeu parla de la continuïtat de Messi i també de la de Valverde, que viu la seva tercera temporada a la banqueta del Barça:

"Estic preocupat pel dia que plegui Messi. M'agradaria firmar-li encara algun contracte més. Messi té encara molt recorregut davant, n'hem parlat moltes vegades. Ell no té cap problema de seguir al Barça. No tinc cap dubte que ell jugarà aquí fins que es retiri, és un compromís d'ell. Per tant, no tinc cap dubte que acabarà aquí i acabarà quan ell vulgui perquè el Leo, per ser el millor jugador de la història, un dia dirà "paro", i mentrestant que segueixi jugant i li firmarem tants contractes com vulgui."

 

"D'entrenadors, n'he vist molts. Tots són molt seriosos perquè la responsabilitat de portar el Barça com a entrenador és enorme. Aquí cada any l'opció és guanyar-ho tot. No hi ha opció: o ho guanyes tot o no és bona la temporada. Ell té contracte fins a l'any 21, però a la propera primavera hi ha l'opció que club o ell decideixi no seguir, una clàusula de sortida."

 

L'entrevista sencera s'emetrà aquest dissabte a partir de les 9.30 a "El suplement" de Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut