Josep Maria Bartomeu nega el pagament a periodistes
Josep Maria Bartomeu nega el pagament a periodistes (EFE)
Barçagate

Josep Maria Bartomeu esclata contra l'actuació dels Mossos

L'expresident del FC Barcelona presenta un escrit d'al·legacions davant del jutjat d'instrucció en què denuncia la filtració de l'informe policial segons el qual hi hauria indicis de pagaments a periodistes

Redacció Esport3Actualitzat


L'expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu no ha trigat a donar resposta a les informacions que ahir apuntaven a un pressumpte pagament a diversos periodistes amb la finalitat de defensar la imatge del dirigent i atacar rivals com Joan Laporta i Víctor Font.

L'advocat de Bartomeu ha presentat aquest matí, al jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, un escrit d'al·legacions en què denuncia que les informacions aparegudes ahir van sortir d'una filtració interessada a diversos mitjans d'un informe de Mossos d'Esquadra.

Igualment, aquest escrit assegura que l'informe policial només recull conjectures que no arriben ni a sospites, així com informació esbiaixada i parcial.

En declaracions escrites recollides per Televisió de Catalunya, Josep Maria Bartomeu exposa el següent:  

"El darrer informe presentat per Mossos davant el jutjat número 13 d'instrucció de Barcelona intenta concloure, falsàriament, que es van destinar diners des del FC Barcelona, sota la meva presidència, al pagament d'empreses terceres a determinats periodistes per protegir la meva reputació i criticar altres barcelonistes."

"Ambdues conclusions no són certes, sinó una interpretació errònia i perversa de converses entre diferents persones, periodistes i executius, de les quals es treuen posteriors suposicions i no proves fefaents.
Nego categòricament que, per ordre meva o amb el meu consentiment, es pagués des del FC Barcelona a periodistes amb la finalitat o canvi de defensar la gestió o la meva persona.

En l'escrit d'al·legacions també es demana al jutge instructor que adverteixi el cos de Mossos d'Esquadra perquè cessin aquest tipus de filtracions.

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuBarçagate
Anar al contingut