Barça

Bartomeu confirma que negocien per Griezmann

El president del Barça ha ratificat a Pep Segura, ha assegurat contactes amb l'Atlètic per Griezzman i sobre el possible fitxatge de Neymar a tirat pilotes fores

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha confirmat que la dimissió de Jordi Mestre com a vicepresident esportiu es deu a discrepàncies internes amb altres membres de la junta directiva i que a partir d'ara ell mateix assumirà aquesta responsabilitat.

"Mestre em va explicar que volia deixar el càrrec per discrepàncies amb l''area de futbol de la junta, cansament, No li vaig demanar que es quedés. Li vaig dir que ho entenia. Ja ho he fet abans amb Monge, Arroyo, Estic acostumat a assumir responsabilitats"

Sobre Neymar ha reconegut que són conscients que el futbolista vol marxar de París però que tenen clar que el PSG no el deixarà anar:

"La dimissió de Mestre no té res a veure amb el cas Neymar" .  I sobre el fitxatge de del brasiler ha explicat "Sabem que Neymar vol marxar del PSG, però el PSG no vol deixar-lo anar. No hi ha cas"

Sobre Pep Segura, ha assegurat la seva continuïtat  però ha deixat una porta mig oberta a un possible canvi:

"Pep Segura continua. Res ha canviat. Si hi ha canvis ja ho direm. No poso notes a les persones individualment. Vaig dir fa bastants dies que li posava un notable".

I ha tallat de socarel una possible crisi de l'àrea esportiva amb aquestes paraules:

"Han anat dimitint i altres han entrat. És habitual. No cobrem res. No hi ha cap crisi. Entra una persona i el grup es fa més fort. En sortirem més forts. Els càrrecs desgasten. Tenim il·lusió i projecte"

Admet contactes amb l'Atlètic de Madrid

Sí que ha reconegut interès per Griezmann, fins el punt que ha revelat que ahir a Madrid, el CEO del Barça Òscar Grau, es va renuir amb l'Atlètic de Madrid per negociar la forma del pagament del traspàs. El president del Barça ha parlat d'una reunió aquest dimecres amb Miguel Ángel Marín, suposadament per parlar del fitxatge d'Antoine Griezmann:

"Ahir vam començar a negociar amb l''Atlètic de Madrid. Òscar Grau i Gil Marin. Hi ha interès."

Pel que fa al bàsquet ha reconegut que les negociacions amb Mirotic estan molt avançades i que aviat es podria convertir en jugador blaugrana.

 

ARXIVAT A:
GriezmannNeymarJosep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut