Barça

Josep Maria Bartomeu confirma a TV3 que la junta del Barça es dissoldrà avui per donar pas a les eleccions

El president del FC Barcelona ha confirmat al "Telenotícies vespre" de TV3 que la junta es dissoldrà aquest dimarts, en el primer pas del procés per convocar eleccions a la presidència del club

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ha confirmat aquest dilluns al "Telenotícies vespre" de TV3 que dimarts es reunirà la junta a partir de les 18.00 per dissoldre's. El govern del club passarà a una junta gestora encapçalada per Ramon Adell, president de la Comissió Econòmica del Barça. Serà aquesta junta la que decidirà quin dia seran les eleccions a la presidència del club.

L'encara president del Barça, que no es penedeix d'haver anunciat al gener que convocaria eleccions aquest estiu, no ha pogut aclarir les incògnites al voltant del futur de Luis Enrique i Alves. Bartomeu ha recordat que al tècnic li queda encara un any de contracte.

Respecte al brasiler, ha dit que "té una oferta sobre la taula des de fa setmanes" per dos anys i un tercer d'opcional. El club està a l'espera de la seva decisió, que hauria d'arribar aviat. "Son les darreres hores, no queda gaire més temps per decidir perquè la junta directiva marxem demà, dimitim, i seria un tema molt complex per a la junta gestora".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut