Barça

Josep Maria Bartomeu assumirà les funcions de Jordi Mestre

El Barça no nomenarà un nou vicepresident esportiu per aturar una crisi que debilita la posició del mànager esportiu de l'àrea de futbol, Pep Segura, que no té la intenció de dimitir
Actualitzat
TEMA:
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

La dimissió de Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Futbol Club Barcelona, ha deixat un buit que no s'omplirà amb un altre directiu. El president, Josep Maria Bartomeu, assumirà les funcions que fins ara desenvolupava Mestre.

La sobtada decisió de Mestre de deixar el càrrec es deuen a les queixes reiterades de la resta de la directiva cap a l'executiva de l'àrea de futbol, dirigida per Pep Segura.  

Pep Segura no dimiteix

Amb Mestre dimitit, caldrà veure si Bartomeu pot aguantar la pressió dels directius contra Segura o si l'acaba destituint, just ara que s'està configurant la plantilla per a la pròxima temporada. De moment, el president blaugrana i el mànager esportiu han mantingut aquest dijous a la tarda una reunió per avaluar la situació. Segura ha transmès a Bartomeu que, de moment, no té la intenció de dimitir del seu càrrec perquè es veu amb forces per continuar i el president tampoc té la intenció de destituir-lo.

En quatre anys de mandat, Bartomeu ha vist com li dimitien quatre vicepresidents: Susanna Monge, Carles Vilarrubí, Manel Arroyo i, ara, Jordi Mestre. Del nucli original només Jordi Cardoner continua amb Bartomeu.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut