futbol

Josep Maria Andreu deixa la presidència del Nàstic després de 18 anys

L'empresari desvincula la decisió del dolorós i polèmic final de temporada contra el Màlaga: "Estava presa de molt abans."

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Maria Andreu no continuarà a la presidència del Nàstic de Tarragona. L'empresari ha ocupat el càrrec de president grana durant un total de 18 anys, dividits en dues etapes. Del 2001 al 2007, període en què es van assolir dos ascensos, a Segona i Primera Divisió, i des del 2012 quan va tornar a l'entitat amb un altra alegria accedint novament a la categoria de plata.  

La casualitat ha volgut que l'anunci s'hagi produït només tres dies després d'un ascens frustrat, en la dolorosa i "cruel" nit contra el Màlaga. Andreu ha desvinculat la decisió del desagradable final de temporada viscut al Nou Estadi:

"Avui us he convocat per anunciar-vos una decisió que ja tenia presa molt abans de la final del play-off. Deixo la presidència del Consell d'Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD. La meva gran il·lusió era deixar el Nàstic al futbol professional, no per a mi, sinó per la gran família del Nàstic i sento que no ha pogut ser. Sento la impotència i la injustícia de la qual vam ser testimonis, més de 14.000 persones aquest dissabte."

Andreu ha recordat altres fases d'ascens amb desenllaços amargs per als interessos grana:

"Però tristament no és la primera vegada que vivim aquest terrible experiència. Tothom recorda Llagostera i Vigo, però aquesta vegada ha estat més cruel perquè ha sigut a casa nostra amb un partit guanyat gràcies a la heroïcitat dels nostres jugadors i una afició que va ser el jugador número 12."

Acompanyat de l'advocat del club, Antoine Jordà, la roda de premsa també ha servit per desgranar com defensaran als tribunals i a través d'una denúncia civil "els interessos i l'honorabilitat de l'entitat" després de l'arbitratge i l'acta de Mallo Fernández durant el Nàstic-Màlaga. Consideren que hi ha "diversos comportaments" del col·legiat que poden ser negligents. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut