Barça

Josep M. Bartomeu: "Tenim la final de Copa, lluitarem a la Lliga i ja parlarem de la remuntada"

El president del FC Barcelona ha assegurat que aquest equip vol competir: "No ens van sortir les coses contra el PSG però ja està, l'hem d'oblidar"

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep M. Bartomeu, ha volgut calmar els ànims dels socis i aficionats del Barça després de la golejada del PSG en el partit de Champions contra el Barça (4-0). "Podem tenir un mal partit durant la temporada. No ens van sortir les coses contra el PSG però ja està, l'hem d'oblidar", ha volgut puntualitzar el president en una entrevista per Esport3 enviant un missatge de tranquil·litat. 

Bartomeu ha assegurat que l'equip treballa per guanyar tots els partits. "Que ningú es pensi que aquest equip no vol competir. Tenim la final de Copa, lluitarem a la Lliga i ja parlarem de la remuntada", ha assegurat, confiat que "aquests jugadors són formidables, vam tenir un resultat no esperat i avui rebrem l'equip animant-los amb comunió, com hem fet sempre". 

Sobre la continuïtat de Luis Enrique a la banqueta del Barça la temporada que ve, Bartomeu ha explicat: "La prioritat és que Luis Enrique continuï però ja parlarem del futur el pròxim mes d'abril, ara estem centrats en la competició. Quan toqui ja parlarem però no hi ha un pla B." El que és clar, segons el president, és que "Luis Enrique està fent una feina extraordinària i ara entrem en l'etapa més important de la temporada". 

Bartomeu també ha parlat de Messi i la seva renovació, però no ha revelat res, només ha comentat: "Les coses van bé. No explicaré res, les coses es fan amb discreció i quan hi hagi notícies ja ho direm." Bartomeu ha afegit que els aficionats blaugrana "han d'estar tranquils" per la renovació de l'argentí, ja que el jugador "vol quedar-se i el club vol que es quedi".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut