Josep Lluís Núñez en una imatge d'arxiu
Josep Lluís Núñez en una imatge d'arxiu
Barça

Josep Lluís Núñez, expresident del FC Barcelona, també apareix en els "papers de Panamà"

El constructor i expresident del Barça hauria creat, segons els mitjans que tenen accés als documents filtrats, dues societats a les illes Verges el 1999

Actualitzat

L'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i el seu fill Josep Lluís Núñez i Navarro, que va ser vicepresident del club, també apareixerien a la llista de persones implicades en el cas dels "papers de Panamà", segons han informat aquest divendres La Sexta i "El Confidencial", dos mitjans amb accés a la filtració de documents.

Segons aquests mitjans, els Núñez haurien obert dues societats a les illes Verges el febrer de l'any 1999, en el tram final del mandat del constructor com a president blaugrana. Aquell mateix any va sortir a la llum el cas Hisenda, pel qual Núñez i el seu fill van ser condemnats a presó. Les dues societats, vinculades a Suïssa, es van liquidar a finals del 2004.

El bufet Martell Abogados, representant de la família, ha manifestat a "El Confidencial" que "l'estructura societària internacional que el Grup va tenir en el passat, extingida avui dia, va quedar al corrent de les seves obligacions formals i materials amb la hisenda pública espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut