Bàsquet

Josep Franch seguirà al Joventut després que el club hagi igualat l'oferta del Múrcia

El base Josep Franch seguirà la temporada que ve al Joventut de Badalona després que el club català hagi igualat l'oferta que l'UCAM Múrcia va presentar a la Lliga ACB, segons que ha anunciat l'entitat verd-i-negra. L'entitat badalonina ha igualat l'oferta murciana que era per una temporada i 220.000 euros de sou, segons que han informat fonts del club, després d'anar al dret de tempteig pel base format als seus equips inferiors. El Joventut de Badalona s'havia marcat com a prioritària la continuïtat del base de la selecció sub-20 a l'equip que dirigirà Salva Maldonado encara que, sense citar-lo directament, també va demanar al jugador que mostrarà el seu desig de seguir a Badalona.

Actualitzat
L'oferta de l'UCAM Múrcia per Josep Franch va ser l'única que es va presentar a la Lliga ACB per un jugador subjecte al dret de tempteig.

El club verd-i-negre també ha anunciat la renovació per les dues pròximes temporades del pivot Nacho Llovet. La renovació del jugador ha estat automàtica després que cap equip presentés a l'ACB una oferta que hagués estat subjecta al dret de tempteig. El pivot, 20 anys i 2 metres, no començarà la pretemporada a les ordres de Salva Maldonado a causa d'un trencament de menisc que es va produir en l'Europeu sub-20 i que l'obligarà a passar pel quiròfan.



Anar al contingut