Josep Betalú pren el liderat de la Titan Series de l'Aràbia Saudita i Sílvia Roura consolida el seu domini (@TitanSeriesKSA)
Ciclisme

Josep Betalú pren el liderat de la Titan Series de l'Aràbia Saudita i Sílvia Roura consolida el seu domini

Actualitzat

El ciclista català Josep Betalú, guanyador de les últimes quatre edicions de la Titan Desert, és el nou líder de la Titan Series de l'Aràbia Saudita. El corredor d'Amposta s'ha situat primer de la classificació general després de l'etapa d'aquest divendres.

Primer s'ha format un grup de 6, amb el líder, Julen Zubero, Betalú, Òscar Pujol, Oriol Colomé, Xavier Fiego i José Luis Gómez Miranda, que ha estat el primer de perdre contacte per una avaria mecànica.

Quan faltaven uns 15 quilòmetres per al final, s'han quedat sols al davant els tres primers de la general: Betalú, Pujol i el líder, Zubero. Una pedra ha impactat en la bicicleta del ciclista basc, que s'ha hagut d'aturar per arreglar el canvi i poder continuar, però ja s'ha adonat que això li costaria el liderat.

L'etapa l'ha guanyada Òscar Pujol, que ha marxat tot sol en els últims quilòmetres, però el gran beneficiat del dia ha estat Josep Betalú, que ha tret més de 5 minuts a Zubero i ara és líder amb tres minuts i mig d'avantatge, quan només falta una etapa per al final.

En categoria femenina, nova victòria de la gironina Sílvia Roura, que domina la cursa amb comoditat. Avui ha creuat la línia d'arribada mitja hora abans que la segona classificada, l'andorrana Marta Ballús.

Anar al contingut