Josep Betalú ha confirmat el seu domini a la Titan Desert
Ciclisme

Josep Betalú guanya la Titan Desert per tercera vegada consecutiva

No hi ha hagut sorpreses d'última hora i l'ampostí Josep Betalú ha protagonitzat una nova exhibició al desert africà.

Actualitzat

La Titan Desert by Garmin 2018 ha acabat a Maadid. Josep Betalú, segon en l'etapa final, ha ratificat la seva victòria en la general. És la tercera consecutiva de l'ampostí després de les del 2016 i el 2017. Amb aquest triomf, Betalú es queda a un triomf del rècord absolut de l'espanyol Roberto Heras, que va guanyar la cursa 4 anys: 2008, 2010, 2011 i 2012. El català sí que ha igualat Heras en victòries consecutives

En l'etapa final, de 79 quilòmetres, Betalú ha quedat segon darrere de Ramon Sagués, amb qui ha protagonitzat l'escapada del dia. Sagués ha estat segon en el podi final. El tercer lloc ha estat per a Roberto Bou. En noies, Ramona Gabriel s'ha endut la victòria en la classificació general.

Ha estat una jornada molt ventosa. Els ciclistes, que es deplaçaven entre Merzouga i Maadid, han evolucionat sobre un terreny que ha passat de la sorra a la pedra. Tot i la diferència que tenia en la general, Betalú no ha volgut deixar marge per a la sopresa i ha marcat Ramon Segués fins al final de l'etapa. En categoria femenína, Maialen Noriega ha estat la guanyadora de la jornada.  

 

ARXIVAT A:
Titan Desert
Anar al contingut