Mourinho demostra que les porteries del Shkendija són 5 centímetres més baixes
Futbol

José Mourinho denuncia l'altura de les porteries del Shkëndija

Són 5 centímetres més baixes del que marca el reglament, però igualment la UEFA va permetre que el Tottenham jugués un partit de la prèvia de la Lliga Europa

Redacció Esport3Actualitzat

En l'escalfament previ al partit de l'Europa League que s'ha jugat a l'estadi Tose Proeski Arena de Macedònia entre el Shkëndija i el Tottenham Hotspur, els dos porters de l'equip anglès, Lloris i Hart, es van adonar que l'altura de la porteria no era correcta; concretament hi faltaven 5 centímetres per arribar al 2,44 m que marca el reglament.

Els jugadors van explicar la incidència a Mourinho i, tot seguit, el Tottenham va demanar a la UEFA que fes un canvi de porteries, una opció que no va ser possible, i el partit es va acabar jugant en condicions anòmales.

Ha estat divertit perquè el meu porter m'ha dit que la porteria era petita. Vaig anar a veure-ho i vaig comprovar que sí que era petita. Vaig sentir que alguna cosa no anava bé i vaig avisar el delegat de la UEFA, que va confirmar que era 5 centímetres més baixa. I en vam demanar una amb les mesures adequades.

L'equip que dirigeix Mourinho es va imposar per 1-3 amb gols de Lamela, Son i Kane.

El mateix entrenador ha fet un post a les xarxes socials amb aquest fet surrealista:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I thought I had grown but then I realised the goal was 5 centimetres lower-Shkëndija 1 - 3 @spursofficial

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

 

 

 

Anar al contingut