Futbol

José Kanté i Gerard Badia, dos futbolistes catalans confinats a Polònia

Xavi LemusActualitzat

José Kanté i Gerard Badia són dos futbolistes catalans que juguen en dos equips de la lliga polonesa. Com a tot arreu, esperen notícies sobre quan podran competir. Les xifres d'afectació en aquest país són inferiors a les de Catalunya, amb un total de 164 morts, però, tot i així, també estan confinats.

José Kanté juga al Legia Varsòvia, líder de la lliga polonesa. Nascut a Sabadell i internacional per Guinea, per l'origen africà del seu pare, viu amb enyorança els records a la gespa. Ara, a Polònia, com a gairebé tot Europa, el seu dia a dia el viu confinat. Kanté s'entrena amb la incertesa de no saber si acabarà la lliga i amb el cap pensant en la família, que té lluny de Varsòvia.

Gerard Badia és el capità del Piast Gliwice, segon classificat del campionat polonès, amb el qual la temporada passada va guanyar la lliga. Nascut a Horta de Sant Joan, creu que a Polònia van reaccionar ràpid a la Covid-19. Malgrat que és jugador professional, viu allunyat dels luxes de les grans estrelles. I per això, des de la distància, no s'oblida dels que estima. 

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut