Espanyol

José Aurelio Gay, nou entrenador de l'Espanyol B

Gay va ser jugador del primer equip entre les campanyes 1988-1991 i va disputar 80 partits oficials, en què va aconseguir 12 gols

Actualitzat

L'Espanyol ja té entrenador per al seu filial, després del fitxatge de David Gallego per al primer equip de l'Espanyol. El nou tècnic del segon equip blanc-i-blau serà José Aurelio Gay, que, segons ha informat l'Espanyol, ha firmat per una temporada, més una altra d'opcional.

Gay va ser jugador del primer equip entre les campanyes 1988-1991 i va disputar 80 partits oficials, en què va aconseguir 12 gols.

"És curiós perquè vaig estar a l'Espanyol entre les temporades 1988-1991", recorda Gay, "i ara hi torno 30 anys després. És una cosa que no acostuma a passar, però estic encantat i contentíssim de formar part de la família espanyolista."

El nou entrenador del filial ha destacat que l'Espanyol està fent un treball de planter "extraordinari" i ha afegit que és "una de les més fortes de la Lliga. N'han sortit molts jugadors talentosos i volia formar part d'aquest planter i aportar la meva experiència."

 

 

Anar al contingut