Futbol

José Antonio Gordillo presenta la seva dimissió com a secretari tècnic del Nàstic

Continua la setmana més moguda de l'any al Nàstic. Després de la destitució de Luis César i la seva subtitució per Joan Carles Oliva, ara hi ha una nova baixa a l'organigrama esportiu del club tarragoní, cuer de la Segona Divisió. El secretari tècnic, José Antonio Gordillo, ha presentat la seva dimissió perquè no s'acaba de sentir còmode al Nàstic. Gordillo té una oferta del Betis per incorporar-s'hi de manera immediata.

Actualitzat
José Antonio Gordillo ha arribat acompanyat del seu amic i cap directe, Josep Maria Nogués, i del director general del Nàstic, Lluís Fàbregas. En la roda de premsa, poques explicacions per una decisió que ha agafat molta gent per sorpresa. Gordillo diu que se'n va perquè no s'acaba de sentir còmode al club i assegura que la seva decisió de plegar no té res a veure amb la destitució de Luis César, encara que ha tingut paraules de suport per al gallec.

S'han acabat, doncs, les imatges de Gordillo sempre pendent del mòbil, i dels entrenaments del primer equip. Gordillo tanca la seva segona etapa al club. En la primera, va ser-hi cinc anys com a jugador, i va ser un dels herois de l'ascens a Segona Divisió l'any 2001.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut