Jorge Vilda durant el partit contra Hongria
Jorge Vilda durant el partit contra Hongria (EFE)
Futbol

Jorge Vilda trenca el silenci: "Soc on vull ser"

El seleccionador de la selecció espanyola femenina de futbol parla després de tota la polèmica que l'ha envoltat les darreres setmanes

Redacció Esport3Actualitzat

L'intercanvi de comunicats entre la Reial Federació Espanyola de Futbol i les jugadores de la selecció espanyola femenina ha estat al centre de la polèmica les darreres setmanes. El motiu principal és Jorge Vilda, seleccionador nacional, tot i que les futbolistes van assegurar que "no han demanat mai que l'acomiadin".

El tècnic ha trencat el silenci i ha explicat que és una persona dialogant i que la seva porta sempre és oberta. Ho ha fet en una entrevista per a la revista Esquire.

"Soc una persona dialogant i la meva porta sempre és oberta per solucionar les coses. Són situacions que es donen en el futbol. Continuarem treballant per arribar al Mundial en les millors condicions."

"He tingut ofertes de fora d'Espanya, però soc on vull ser. El meu compromís amb la Federació i amb Espanya és total. Tenim un gran equip, sabem a què juguem, la gent ens respecta per la nostra manera de jugar i soc on vull ser."

Vilda també ha destacat que la lesió d'Alexia Putellas just abans de començar l'Eurocopa va ser un cop emocional difícil de gestionar.

"Ho va haver de gestionar en el terreny emocional. El més sorprenent és la força que té l'Alexia; era extraordinari veure-la com animava la resta de jugadores."

Anar al contingut