Barça

Jorge Valdano, guardonat amb el Premi Vázquez Montalbán

Actualitzat

Jorge Valdano ha estat guardonat amb el Premi Vázquez Montalbán al periodisme esportiu. L'argentí, exjugador, exentrenador i amb tota una vida entregada al futbol, s'ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement en la seva nova faceta professional:

"Això té una profunditat molt gran. Això va més enllà de les qüestions futbolístiques. Des que vaig llegir Vázquez Montalbán, vaig començar a veure el futbol d'una altra manera. Ell va desacomplexar els intel·lectuals a l'hora de parlar de futbol.

La pilota va ser el meu primer amor. Vaig començar intentant fer 100 tocs amb la pilota al meu poble. Aquella confiança que vaig aconseguir llavors és la que m'ha portat fins aquí.

Per mi, el futbol sense la paraula és molt poca cosa. Quan un és entrenador, envia missatges al vestidor i davant els mitjans de comunicació. La passió es va convertir en una professió. Llavors vaig buscar en la lectura un plaer substitutiu. Agraeixo al jurat que m'hagin premiat"

 

Josep Maria Bartomeu:

"Aquest premi inspira la nostra essència. Aquesta ànima del Club, en Jorge Valdano, la representa molt bé. Ell entén molt bé les arrels profundes del Barça que ens fa un club universal i global"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut