Barça

Jorge Messi: "Tant de bo en Leo torni a Barcelona algun dia"

El pare de Leo Messi ha obert la porta al retorn del davanter al Camp Nou i ha reconegut que està desitjant veure el seu fill novament amb la samarreta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Messi ha deixat obert un possible retorn de Leo Messi al FC Barcelona. El pare del jugador argentí ha arribat a l'aeroport de Barcelona aquest diumenge al matí, on ha estat rebut per uns joves aficionats. Messi s'ha mostrat obert a conversar amb ells i ha respost algunes de les seves preguntes. 

Ha estat llavors quan Jorge Messi ha afirmat que "tant de bo, algun dia", quan li han demanat si Leo Messi tornaria a jugar al Barça. No és la primera vegada que es parla d'un possible retorn del davanter al Camp Nou, però en aquesta ocasió les afirmacions arriben des de l'entorn del mateix jugador.

Mesos enrere, el president del club, Joan Laporta, deixava clar que el Barça no es plantejava el fitxatge de Leo Messi. Malgrat això, a les últimes declaracions sobre l'argentí, a principis d'abril, Laporta va confessar que estava obert a parlar amb el jugador en cas que aquest vulgués tornar al Barça.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut