Francesco Bagnaia ha estrenat el seu palmarès a Qatar (EFE)
Motociclisme

Francesco Bagnaia i Jorge Martín, primers guanyadors de la temporada al Gran Premi de Qatar

El pilot italià ha estrenat el seu palmarès en la cursa de Moto2 superant Baldasari i Àlex Márquez, i el pilot madrileny s'ha imposat en Moto3 després de superar en un intens frec a frec el valencià Aarón Canet

David CarballoActualitzat

Francesco Bagnaia ha guanyat la primera cursa de la seva carrera esportiva en el Gran Premi de Qatar de Moto2. L'italià s'ha imposat després de superar el seu compatriota Lorenzo Baldasarri en una carrera en la qual Àlex Márquez ha acabat en tercera posició. El pilot de Cervera, que sortia des de la "pole position", ha pogut defensar la tercera plaça del podi tot i tenir problemes en els frens posteriors de la seva moto.

El petits dels germans Márquez ha resistit de forma heroica els atacs de Mattia Pasini i ha evitat un ple italià al podi. Pel que fa a la resta de pilots catalans de la categoria, Xavi Vierge ha estat vuitè i Isaac Viñales, setzè.

Jorge Martín s'imposa a Moto3

Jorge Martín ha sumat la primera victòria de la temporada al Mundial de moticiclisme, que ha arrencat aquest cap de setmana al circuit de Losail. El pilot madrileny ha confirmat la seva condició de favorit i s'ha imposat en la cursa de Moto3 del Gran Premi de Qatar després de superar en un intens frec a frec el valencià Aarón Canet. L'italià Lorenzo Dalla Porta ha completat el primer podi de l'any, seguit per Niccolò Antonelli i l'hispanoargentí Gabriel Rodrigo, que ha estat cinquè.

En el primer tram de la cursa, l'italià Enea Bastianini, un altre dels candidats al triomf, ha caigut quan rodava en la tercera posició. Martín, que la temporada passada es va imposar en l'última cursa al circuit de Xest, és el primer líder del campionat del món.

Anar al contingut