Jorge Martín s'apunta la sisena "pole" de la temporada
MotoGP

Jorge Martín guanya a Alemanya i es referma com a líder de Moto3; Binder dona la sorpresa a Moto2

Martín augmenta el seu avantatge sobre l'italià Marco Bezzecchi (KTM), que ha acabat segon per davant del britànic John McPhee (KTM)

Actualitzat

Jorge Martín (Honda) ha firmat aquest diumenge la victòria, la cinquena del curs, en la carrera de Moto3 del Gran Premi d'Alemanya, novena cita del Mundial de motociclisme; amb aquesta victòria el pilot es referma en el liderat de la general i augmenta el seu avantatge sobre l'italià Marco Bezzecchi (KTM), que ha acabat segon per davant del britànic John McPhee (KTM).

La cursa ha estat molt accidentada. Hi ha hagut diverses caigudes, com la de l'italià Di Gianantonio. O la del gironí Albert Arenas, que no ha pogut continuar. Martín s'ha imposat amb autoritat i ha ampliat el seu avantatge al capdavant de la general del Mundial.

 

 

A Moto2 desenllaç inesperat i històric: victòria per al sud-africà Brad Binder, la primera de la seva carrera a Moto2, i la primera d'un pilot sud-africà en la categoria en els últims 38 anys. Darrere d'ell, han travessat la línia d'arribada el mallorquí Joan Mir, segon, i que amb aquest resultat ha pujat un lloc en la general: ara és quart. L'últim graó del podi ha estat per a l'italià Luca Marini.

 


 

 

Anar al contingut