Jorge Lorenzo situa Marc Márquez a Ducati pel 2024
Marc Márquez, futur una mica més clar (Europa Press)
Moto GP

Jorge Lorenzo situa Marc Márquez a Ducati per al 2024: "Ja està fet"

Marc Márquez afirma que encara no ha pres la decisió sobre el seu futur

Xavier GuillénActualitzat

El Japó és el paradís del manga en totes les seves expressions artístiques: sèries de televisió, pel·lícules, còmics, roba, complements... outfits molt particulars. També històries plenes d'acció, però la que es viu al voltant de Marc Márquez s'acosta més a les telenovel·les passionals que no pas a aquest món nipó.  

Aquest cap de setmana Márquez corre al Circuit de Motegi, propietat d'Honda, la seva marca de tota la vida. En un nou capítol sobre el seu futur, Marc Márquez ha dit que encara no ha pres la decisió sobre el 2024. Fa uns dies va manifestar que entre el Gran Premi de l'Índia i el del Japó ho comunicaria, però no ha estat així.

Lorenzo i Márquez a Honda el 2029
Lorenzo i Márquez a Honda el 2029 (Europa Press)

Enmig d'aquest serial, Jorge Lorenzo ha trencat aquest període d'incertesa. Diu que creu que "ja està fet" el fitxatge de Marc Márquez per l'equip Gressini de cara al 2024. Lorenzo, excampió del món de MotoGP, ho té clar. Si és així, compartiria escuderia amb el seu germà Àlex i disposaria d'una Ducati, però encara no se sap si la unitat del 2024, la del 2023 o quina.

Després de la valoració de Lorenzo, també continua sent un gran dubte què dirà demà Márquez sobre això.

 

Anar al contingut