Motociclisme

Jorge Lorenzo no renuncia al Mundial de MotoGP, tot i el desavantatge respecte a Valentino Rossi

El pilot mallorquí de Yamaha va tenir una caiguda a Misano que podria ser decisiva per al desenllaç del campionat: queden cinc curses, 125 punts en joc, i el seu company Valentino Rossi n'hi porta, ara mateix, 23 de renda.

Xavi GuillénActualitzat

Una mica adolorit encara per la caiguda, però sense cap lesió, Jorge Lorenzo ha fet balanç del cap de setmana i de la recta final del campionat. A mesura que passen les hores després del Gran Premi de San Marino, Lorenzo va recuperant confiança. El pilot mallorquí de Yamaha va tenir una caiguda a Misano que podria ser decisiva per al desenllaç del mundial de MotoGP: queden cinc curses, 125 punts en joc, i el seu company Valentino Rossi n'hi porta ara 23 de renda.

Lorenzo admet que l'objectiu és complicat, però ni molt menys impossible: "No s'ha de pensar en el que ha passat, sinó pensar en les pròximes curses, i a mirar de quedar sempre al davant de Valentino", ha dit el balear en declaracions a TV3.

Superar Rossi és gairebé una obligació i almenys imposar-se en una de les cinc proves que queden. A favor seu: la rapidesa en sec; en contra: la possibilitat que la pluja aparegui en algun gran premi. Enfront dels dos pilots de Yamaha hi ha Marc Márquez. Sense pressió i amb opcions matemàtiques de revalidar el títol, pot passar de ser espectador de luxe a protagonista principal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut