Motociclisme

Jorge Lorenzo marca territori i fa el millor temps en la segona sessió de lliures a Jerez

Jorge Lorenzo ha demostrat que va a totes en l'any del seu debut a MotoGP i ha marcat el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures al circuit de Jerez. El mallorquí ha acabat per davant del seu company d'equip, Valentino Rossi, i del nord-americà Colin Edwards. Pedrosa només ha pogut ser cinquè i Stoner, sisè. En 250, domini del finlandès Kallio, seguit d'Alex Debón i Julián Simón. Al vuitè de litre, Nico Terol s'ha mantingut al capdavant de la classificació al llarg de la jornada. Pol Espargaró s'ha situat en una esperançadora cinquena plaça.

Actualitzat

Edwards, el més ràpid en la matinal

Colin Edwards ha estat el pilot més ràpid als entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de motociclisme que han tingut lloc aquest matí. El Tornado de Texas ha marcat un millor temps d'1.40,714, dues dècimes per sota del rècord del circuit de Jerez. Edwards ha avantatjat en poc més d'una dècima el líder del Mundial, Casey Stoner, i l'italià Valentino Rossi. Els tres primers han estat els únics pilots capaços de fer una volta en menys d'1.41. La quarta plaça ha estat per a Nicky Hayden, la cinquena per a Jorge Lorenzo, la sisena per a Andrea Dovizioso i la setena per al català Dani Pedrosa.

En els entrenaments lliures de 125 cc, Nico Terol ha donat la sorpresa en marcar el millor temps (1.49,002), mig segon més ràpid que el campió del món, Gabor Talmacsi. El company d'equip del valencià, Simone Corsi, ha estat tercer, mentre que l'actual líder del campionat, Sergio Gadea, ha començat molt fluix i només ha estat 21è. I als 250 cc, millor temps per a Àlex Debon (1.43,739), mig segon millor que Simoncelli i Kallio.

Anar al contingut