Jorge Lorenzo al circuit de Barcelona-Catalunya (EFE)
Jorge Lorenzo al circuit de Barcelona-Catalunya (EFE)
Motociclisme

Jorge Lorenzo marca el millor temps de MotoGP del primer dia d'entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya

El mallorquí ha marcat la pauta a la resta de pilots del primer gran dia de feina al circuit per al Gran Premi de Catalunya, marcat per la mort de Lluís Salom

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en el primer dia d'entrenaments del Gran Premi de Catalunya. El pilot de Yamaha ha superat en 242 mil·lèsimes el català Maverick Viñales (Suzuki) a la segona sessió de lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya. Han estat els dos únics pilots que aquest divendres han baixat del minut i 42 segons.

Al darrere d'aquests dos homes han quedat el britànic Cal Crutchlow (Honda). Tots tres han roda per sota del rècord del circuit que va establir Marc Márquez (1:42.182) l'any 2014. El quart, Dani Pedrosa (Honda), també s'ha quedat molt a prop d'aquest registre.

Márquez (Honda) ha estat precisament un dels dos homes fort del Mundial que no ha firmat una bona actuació aquest primer dia de feina al circuit. El cerverí ha marcat el novè temps. L'italià Valentino Rossi (Yamaha), sisè, tampoc ha estat entre els més destacats.

Tito Rabat (Honda), operat recentment de la clavícula, ha caigut dues vegades però sense patir danys que posin en perill la seva participació a la cursa. Ha marcat, això si, el pitjor crono de la categoria. Els germans Espargaró, Aleix (Suzuki) i Pol (Yamaha), han estat dotzè i tretzè.

Nicolo Antonelli, insuperable

El pilot italià Nicolo Antonelli (Honda) ha dominat les dues sessions d'entrenaments lliures disputades aquest divendres al circuit, millorant a més a la segona la seva marca de la primera en mig segon. El segon ha estat Jorge Navarro (Honda) i el tercer el líder del Mundial, el sud-africà Brad Binder (KTM).

Tragèdia a Moto2

La segona sessió d'entrenaments de la categoria intermitja ha quedat suspesa després del greu accident del pilot mallorquí Lluís Salom, que ha mort minuts més tard a l'Hospital General de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut