Motociclisme

Jorge Lorenzo i Marc Márquez aconsegueixen la "pole" al Gran Premi de Malàisia

Jorge Lorenzo ha aconseguit la seva sisena "pole" de la temporada en dominar els entrenaments oficials del Gran Premi de Malàisia. El mallorquí, que demà pot ser campió del món, ha superat Nicky Hayden, segon, i Andrea Dovizioso, tercer. L'italià Valentino Rossi ha col·locat la seva Yamaha en sisena posició a la segona fila de sortida. Per la seva banda, Marc Márquez també ha dominat la sessió de qualificació en la categoria de 125 cc. El català ha superat Bradley Smith, Nico Terol i Pol Espargaró, que han ocupat les següents posicions a la graella. En Moto2, Toni Elias només ha pogut ser quart en una sessió que ha dominat Julián Simón. El pilot de Manresa ha vist com Thomas Lüthi l'apartava de la primera fila de la graella en l'última volta.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha volat a Sepang i ha fet el primer pas cap al triomf que el coronaria com a nou campió del món. El mallorquí s'ha endut la "pole position" després d'una nova lliçó de pilotatge amb la seva Yamaha. Acompanyaran Lorenzo en la primera línia de la graella Nicky Hayden i Andrea Dovizioso, mentre que al darrere hi haurà Ben Spies, Casey Stoner i Valentino Rossi. Només Ben Spies, que s'ha col·locat durant uns moments amb la "pole" provisional, ha estat en condicions de prendre la primera posició a Jorge Lorenzo. El pilot mallorquí en té prou amb la novena plaça per sumar els punts necessaris per assegurar-se el campionat.

Julián Simón, el més ràpid en Moto2

El pilot madrileny Julián Simón ha estat el més ràpid en la sessió de qualificació de Moto2. Simón ha dominat amb autoritat la sessió, i ha acabat fent el millor temps per davant de De Angelis i Lüthi. El manresà Toni Elias s'ha vist relegat a la segona fila de la graella en els últims instants de la qualificació. Toni Elias necessitarà millorar les prestacions de la seva moto Moriwaki si vol ser campió del món en la cursa de demà. Serà campió si acaba primer o segon, o bé fa sis punts menys que Julián Simón, que és el seu màxim rival.

Desena "pole" per a Márquez

Marc Márquez ha tornat a donar una mostra de superioritat en aconseguir una altra "pole" al Gran Premi de Malàisia. El pilot de Cervera ha superat el temps de Bradley Smith a la penúltima volta dels entrenaments oficials, i ha deixat el seu màxim rival en el campionat, Nico Terol, en la tercera posició de la graella. Pol Espargaró ha estat quart, darrere dels seus dos rivals en el Mundial. És la desena "pole" aquest any per a Marc Márquez, que demà sortirà disposat a retallar els sis punts d'avantatge que té Nico Terol al capdavant de la classificació del Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut