Rossi i Márquez en la roda de premsa prèvia als entrenaments (Reuters)
Motor

Jorge Lorenzo ha marcat el millor temps en els primers entrenaments del Gran Premi de San Marino

La sessió de Moto3 ha estat marcada per una forta caiguda de Jorge Navarro, que, finalment, no ha tingut cap conseqüència greu per al pilot

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha marcat el millor temps en els primers entrenaments del Gran Premi de San Marino. Márquez li trepitja els talons a 5 milèssimes. El mallorquí necessita guanyar i que les Honda acabin davant Rossi per esgarrepar-li punts a l'italià. A Moto3, accident de Jorge Navarro que ha caigut i després l'ha atropellat Dalla Porta sense conseqüències greus.

Marc Márquez ha començat manant sobre el nou asfalt del circuit de Misano Adriàtic Marco Simoncelli en la tanda inicial d'entrenaments de MotoGP del Gran Premi de San Marino. El de Cervera ha marcat un millor temps d'1.33,328, amb prou feines una dècima de segon més ràpid que Jorge Lorenzo, el vencedor d'aquest prova els anys 2011, 2012 i 2013. Dani Pedrosa ha estat quart, i ha perdut el tercer lloc en l'últim moment davant Michele Pirro. El líder del Mundial, Valentino Rossi ha estat sisè.

Corsi, el millor per quinze mil·lèsimes

Simone Corsi ha superat per tot just quinze mil·lèsimes de segon el líder de mundial, Johann Zarco en una sessió de Moto2 que ha portat problemes a molts pilots. Alex Márquez ha hagut d'empènyer la moto fins al taller per la via de servei després d'un problema elèctric. Al català li ha quedat molt poc temps per rodar i ha quedat 22è. Jonas Folger ha estat el tercer i, darrere de l'alemany, s'ha situat, per aquest ordre, Axel Pons, Tito Rabat i Àlex Rins. Ricard Cardús ha estat 25è i Xavier Vierge, 27è.

Bastianini fa el primer temps en Moto3

L'italià Enea Bastianini ha aconseguit el millor temps en la primera tanda de Moto3, en la qual Jorge Navarro ha tingut una forta caiguda, tot i que no s'ha lesionat de gravetat. L'espanyol ha caigut i Lorenzo dalla Porta no l'ha pogut esquivar i li ha donat un cop. El líder del Mundial, Danny Kent, ha fet el setè millor temps, i el català Isaac Viñales ha estat desè.

Anar al contingut