Dani Pedrosa provant els pneumàtics a Phillip Island. (Foto: Repsol Media)
MotoGP

Jorge Lorenzo continua sent el més ràpid en la segona jornada de proves al circuit de Phillip Island

Jorge Lorenzo (Yamaha) continua sent el més ràpid en la segona jornada de proves de pneumàtics programada a Phillip Island, Austràlia, seguit de prop per Dani Pedrosa (Honda) i Andrea Dovizioso (Ducati). Pedrosa, que ha pogut fer una tanda de 20 voltes de simulació de carrera, ha confessat que "les sensacions no han estat gaire bones". Lorenzo, per la seva banda, no ha pogut ni tan sols acabar la simulació perquè a partir de la volta 14 el desgast ha estat molt gran.

Actualitzat

Jorge Lorenzo (Yamaha) continua sent el més ràpid en la segona jornada de proves de pneumàtics programada a Phillip Island, Austràlia, seguit de prop per Dani Pedrosa (Honda) i Andrea Dovizioso (Ducati). Pedrosa, que ha pogut fer una tanda de 20 voltes de simulació de carrera ha confessat que "les sensacions no han estat gaire bones". Lorenzo, per la seva banda, no ha pogut ni tan sols acabar la simulació perquè a partir de la volta 14 el desgast ha estat molt gran.

Aquestes proves estan enfocades a trobar una goma que eviti els problemes de durabilitat. Bridgestone ha portat a Austràlia fins a sis tipus diferents de pneumàtics per fer aquests tests.

A Moto2, Dunlop també ha aprofitat per fer proves de pneumàtics. El més ràpid a la jornada d'entrenaments ha estat Esteve Rabat, seguit de Mika Kallio, Nico Terol I Jordi Torres.

Els temps de la jornada d'avui (MotoGP):

Jorge Lorenzo      (Yamaha)          1:29.133
Dani Pedrosa       (Repsol Honda) 1:29.381    +0.248
Andrea Dovizioso  (Ducati)            1:29.387    +0.254
Valentino Rossi    (Yamaha)          1:29.516    +0.383
Cal Crutchlow       (Ducati)            1:29.660    +0.527

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut