Barça

Jorge Cuenca, central del Barça B, la solució casolana a les lesions d'Umtiti i Vermaelen

El central madrileny, fix en el B i que ja ha debutat en partit amistós amb Valverde, seria la solució més factible per pal·liar les absències dels dos centrals esquerrans

Actualitzat
Piqué i Lenglet. Les lesions han deixat Valverde amb només dos centrals purs per afrontar un tram de temporada més que exigent. Després de l'aturada de seleccions, esperen Sevilla, Inter de Milà i Reial Madrid. Al marge de les solucions que pugui trobar al primer equip, com per exemple endarrerir Busquets, Valverde sap que al Barça B en té més. La més natural, Jorge Cuenca.

Marcador esquerre, com Umtiti i Vermaelen. 18 anys, incorporat l'any passat de l'Alcorcón i indiscutible per a Garcia Pimienta al filial. Travessa un excel·lent moment de forma. Col·locació, contundència i bona sortida de pilota són les seves millors virtuts. És un dels joves jugadors que Valverde es va endur a la gira dels Estats Units. 

Aleñá demana pas

També està a punt, per si Valverde el necessita, Carles Aleñá. En aquest cas, per al mig del camp. El Txingurri ja va advertir que, tard o d'hora, el de Mataró tornaria a la dinàmica del primer equip. Plenament recuperat de la seva lesió, Aleñá ha marcat tres gols en les dues últimes jornades. Aleñá torna a ser el director d'un equip que fa sis partits que no perd i està en zona de play-off d'ascens. A finals de mes arribarà la Copa del Rei, competició en què Aleñá i altres jugadors com Riqui Puig o Miranda també estan cridats a tenir minuts. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut