Raids

Jordi Viladoms es proclama subcampió del món de raids en acabar tercer en el Ral·li dels Faraons

Jordi Viladoms s'ha proclamat subcampió del món de raids després d'acabar tercer en el Ral·li dels Faraons, última prova puntuable del Mundial de Cross Country, que ha guanyat Joan Barreda.

Actualitzat
Jordi Viladoms s'ha proclamat subcampió del món de raids després d'acabar tercer en el Ral·li dels Faraons, última prova puntuable del Mundial de Cross Country, que ha guanyat Joan Barreda. El pilot castellonenc s'ha emportat el triomf en terres egípcies en la categoria de motos després de disputar-se la sisena i última etapa, en què n'ha tingut prou d'acabar quart per assegurar-se la victòria absoluta. El triomf parcial d'etapa se l'ha apuntat el portuguès Paulo Gonçalves, amb més de 8 minuts i mig d'avantatge sobre el bolivià Juan Carlos Salvatierra i amb gairebé deu minuts respecte a Viladoms.

En cotxes, el pilot de la Unió dels Emirats Àrabs Khalifa al-Mutaiwei s'ha emportat la victòria en la classificació general, davant del francès Régis Delahaye, que ha guanyat l'última etapa, i del txec Miroslav Zapletal, que ha completat el podi final.
Anar al contingut