Jordi Tamayo, somrient després de ser escollit nou president de la FCT
Tenis

Jordi Tamayo és escollit nou president de la Federació Catalana de Tenis

El nou màxim dirigent del tenis català s'ha imposat per 94 vots a 60 al president sortint, Joan Navarro

Actualitzat
Jordi Tamayo ha estat escollit aquest dilluns nou president de la Federació Catalana de Tenis (FCT), després d'obtenir la victòria en els comicis amb 94 vots a favor pels 60 obtinguts per la candidatura del president sortint, Joan Navarro.

Un total de 155 clubs dels 192 amb dret a vot han participat en aquests comicis, en els quals el projecte Units Pel Tennis Català de Tamayo ha superat a la candidatura continuista de Navarro, president de la FCT els últims cinc anys. De fet, Tamayo s'ha imposat en les quatre províncies catalanes: 59 vots a 46, a Barcelona; 10 vots a 4, a Tarragona; 6 vots a 3, a Lleida; i 19 vots a 7 a Girona.

Després del seu triomf, Tamayo ha donat "les gràcies a la gran família del tenis català". "Els que ens han donat suport en aquestes eleccions i els que no. Estem orgullosos de tot el món que forma part d'aquest esport; presidents de clubs, directius, jugadors, àrbitres i amants del tenis. A partir d'aquest moment començarem a treballar units pel tenis català, sempre al costat dels clubs i amb la il·lusió de tornar a fer gran el tenis català", ha declarat.
Anar al contingut