Jordi Méndez ha igualat un rècord històric de l'OK Lliga (@6_buk)
Hoquei patins

Jordi Méndez marca sis gols contra el Taradell i iguala el rècord de Pablo Álvarez

El jugador d'Igualada va anotar sis dels nou gols del seu equip en la victòria a la pista del cuer de l'OK Lliga

Actualitzat

Ahir a l'OK Lliga, en el duel entre el Taradell i l'Igualada, Jordi Méndez, jugador de l'equip de l'Anoia, va anotar sis dels nou gols del seu equip. D'aquesta manera iguala el rècord de gols en un partit de la competició.

Jordi Méndez ha igualat el rècord que va establir el jugador argentí del Barça Pablo Álvarez fa tres temporades. El jugador d'Igualada va anotar fins a 6 gols i el seu equip es va acabar imposant 6 a 9 a la pista del Taradell, cuer de l'OK Lliga. Un festival golejador dels arlequinats per bé que els permet recuperar la tercera posició a l'OK Lliga. De la seva actuació, Jordi Méndez n'ha volgut restar els mèrits individuals i ha preferit destacar el paper de l'equip.

"Són coses que costen de veure i ho entenc. Estic molt content i dono les gràcies als meus companys que em busquen i em donen les assistències que fan que pugui marcar els gols que porto."

Méndez és segon a la taula de golejadors amb 29 dianes, empatat precisament amb Pablo Álvarez i a dos gols de Marc Grau, del Liceo. El bon paper del jugador és un mirall de la temporada del seu equip. Tercers a la taula i per sobre del que s'esperaven a principis de curs quan queden només cinc jornades per acabar la fase regular de l'OK lliga.

"Som un equip, pràcticament com tots els de la lliga, semiprofessional. Som un equip per entrar a la CERS. Quedar entre els vuit primers i jugar la Copa del Rei està entre els objectius marcats, però estem molt il·lusionats. Cadascú sap qui és el seu rol i un equip petit pot fer coses grans també."

Anar al contingut