Mboula recull el Premi Kubala de la mà de David Clupés del programa 'Tot gira' de Catalunya Ràdio
Futbol

Jordi Mboula recull el Premi Kubala que concedeix el 'Tot gira' de Catalunya Ràdio al millor gol de la passada temporada

L'exjugador del Barça juvenil va marcar un gol espectacular davant el Borussia Dortmund en partit de la Youth League

Actualitzat

El jugador del Mònaco i 'ex' del Barça juvenil, Jordi Mboula, ha passat pels micròfons del "Tot gira" de Catalunya Ràdio per recollir el Trofeu Kubala, que el programa li va concedir el mes de juliol per haver marcat el millor gol de la temporada 2016-17.

Un jurat format per comentaristes habituals de l'espai radiofònic i per l'audiència va decidir que el gol maradonià que el de Granollers va marcar amb la samarreta blaugrana a la Youth League contra el Borussia Dortmund és el millor de la passada temporada. Mboula, amb aquest mateix gol, també aspira a guanyar el Trofeu Puskas de la FIFA

Preguntat per la seva marxa de l'equip blaugrana aquest estiu, el jugador ha defensat que "va ser una decisió molt reflexionada" i que era el millor per a la seva carrera. A Mònaco el compraren amb Henry, cosa que diu que no li afegeix pressió, però vol que l'identifiquin per les seves "pròpies característiques".

Mboula s'està adaptant a la nova realitat, juga amb el filial de l'equip però s'entrena amb la primera plantilla i l'entrenador Leonardo Jardim li ha demanat que "tingui paciència i que li arribarà l'oportunitat".

El guardó del "Trofeu Kubala" és una escultura de Montserrat García, reproducció de l'estàtua dedicada a l'hongarès Ladislao Kubala que es pot trobar a l'esplanada del Camp Nou.

En el passat, els jugadors premiats amb aquest guardó han estat Cléber Santana del Mallorca (2009), Roberto Soldado del Getafe (2010), Wayne Rooney del Manchester United (2011), Andrés Iniesta del Barça (2012), Zlatan Ibrahimovic de Suècia (2013), Alexis Sánchez del Barça (2014), Leo Messi del Barça (2015) i Javi Gómez del Socuéllamos (2016).

.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut