Bàsquet

Jordi Hereu estima que la Final Four a Barcelona suposarà uns ingressos de més de 30 milions d'euros

Aquest divendres al matí s'ha presentat a Barcelona el programa d'actes de la Final Four de bàsquet d'aquesta temporada que es disputarà a la capital catalana. La fase final de l'Eurolliga es jugarà al Palau Sant Jordi del 6 al 8 de maig del 2011. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, acompanyat pel director general de l'Eurolliga, el català Jordi Bertomeu, i del delegat d'Esports Pere Alcover, estima que la ciutat ingressarà més de 30 milions d'euros pel fet d'acollir la Final Four. Des de l'Ajuntament barceloní també preveuen que podrien venir uns 15.000 seguidors. Hereu també ha destacat l'impacte mediàtic que suposarà aquest esdeveniment esportiu per a la ciutat.

Actualitzat
Mentre se celebri la fase final de la màxima competició europea de bàsquet es faran una sèrie d'activitats socials a la ciutat, com per exemple, un concert benèfic, una fira de bàsquet o una Final Four de Special Olympics, on participaran persones amb discapacitats mentals. Per aquesta raó, Hereu vol una resposta àmplia de la ciutadania. Les entrades per a aquesta cita es posaran a la venda dimecres que ve.

La ciutat de Barcelona, amb el Palau Sant Jordi com a escenari, acollirà per tercera vegada la fase final de la màxima competició continental de bàsquet. D'aquesta manera, Barcelona es convertirà en la segona ciutat europea que més ocasions ha acollit la Final Four després de París, que ho ha fet en quatre edicions (1991, 1996, 2001 i 2010) en 23 anys d'història.

Lorbek, dubte a Valladolid per una contusió a la cresta ilíaca

La important victòria del Regal Barça a la pista del Fenerbahce ha deixat una nova víctima en l'allau de lesionats que està vivint l'equip blaugrana aquesta temporada. L'eslovè Erazem Lorbek, que va anotar 11 punts en 5 minuts abans d'afegir-se a la llista de baixes del Barça, no va jugar en tota la segona part per una forta contusió a la cresta ilíaca del maluc esquerre. Lorbek, tot i que ha deixat clara la seva intenció de jugar, és dubte per al partit de la Lliga ACB que el Barça disputarà aquest diumenge a la pista del Blancos de Rueda Valladolid.


Anar al contingut