Hoquei patins

Jordi Gabarra, de l'Alcobendas, fa el millor gol de la 5a jornada de l'OK Lliga

L'engaltada de Nil Roca, del Barça; el passadís que només veu Alexandre Acsensi, del Caldes, i l'acció personal de Jordi Gabarra, de l'Alcobendas, lideren el Top3 de la 5a jornada de la Parlem OK Lliga

Joan FerranActualitzat
La 5a jornada de la Parlem OK Lliga ens ha deixat 56 gols, amb 3 empats, 2 victòries locals i 2 de visitants. Comencem el Top 3 amb Nil Roca, del Barça. El defensa blaugrana enganxa la bola a l'aire, després de la passada de Matías Pascual. El Barça segueix golejant els seus rivals, en aquest cas, 8 a 1 contra l'Alcoi!

Amb el número 2, hi ha jugadors que troben passadissos que no existeixen. I, si no, que l'hi diguin a Alexandre Acsensi del Recam Làser Caldes, que, després de robar la bola, creua tota la pista i s'esmuny entre dos jugadors del Reus Deportiu Virginias per marcar. Al final, empat a 4 entre el Reus i el Caldes.

I amb el número 1, l'acció personal de Jordi Gabarra, de l'Alcobendas, a la pista del Voltregà. Amb inferioritat del seu equip, el jugador català marxa per la tanca i fa un aixeca i pica d'esquena per trobar la xarxa!. El seu gol, però, no va evitar que el Voltregà aconseguís la primera victòria de la temporada (6-3).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut