(@RCDEspanyol)
Espanyol

Jordi Ferrón, nou entrenador del primer equip femení de l'Espanyol

El fins ara entrenador de l'equip, Salvador Jaspe, ha estat cessat de les seves responsabilitats com a entrenador del primer equip femení pel rendiment esportiu del primer equip a la Primera Iberdrola. A les dotze jornades al capdavant d'aquesta temporada 2019-2020, el balanç ha estat de dos empats i nou derrotes

Actualitzat

Jordi Ferrón ha arribat aquest dimecres a un acord amb el club blanc-i-blau per ser l'entrenador del primer equip femení de l'RCD Espanyol de Barcelona per a la resta de temporada i el pròxim curs. Ferrón arriba all club blanc-i-blau després d'entrenar el Seagull de Badalona.

Ferrón afrontava aquest curs la seva cinquena temporada al club badaloní i ha aconseguit en diferents ocasions la classificació per al play-off d'ascens a Primera Divisió. Va ser medalla de plata en futbol en els Jocs Olímpics de Sydney 2000 amb Espanya, formant equip al costat de Raúl Tamudo i Joan Capdevila.

Jordi Ferrón serà presentat com a nou entrenador del primer equip femení de l'RCD Espanyol de Barcelona aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

ARXIVAT A:
Lliga Iberdrola
Anar al contingut