L'impulsor de la moció de censura, Jordi Farré, en una imatge d'arxiu (CCMA)
Barça

Jordi Farré: "La carta a la Generalitat és un intent desesperat per retardar la votació"

El promotor de la moció de censura assegura que no hi ha cap impediment legal ni sanitari per votar l'1 i 2 de novembre i insisteix que emprendrà accions legals si no es compleixen els terminis estatutaris

Redacció Esport3Actualitzat

El promotor del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, Jordi Farré, considera un despropòsit la carta que els mandataris del Barça han enviat a la Generalitat, fent-la responsable última per donar llum verda a la votació i intentant vincular l'espera de la resposta amb una hipotètica aturada del rellotge estatutari.

"Les autoritats competents ja han deixat clar que no hi ha cap impediment sanitari per votar si es compleixen uns protocols perfectament assumibles. La restricció de mobilitat nocturna en vigor no implica cap canvi substancial, atès que, cada dia de votacions, l'activitat començarà més tard de les sis del matí i s'acabarà abans de les nou de la nit. És un intent desesperat per retardar el procés i, tot el que no sigui votar l'1 i el 2 de novembre, ens obligarà a emprendre accions legals."

En relació amb la designació del Camp Nou com a seu única del vot de censura, Farré té clar que "la votació en diverses seus s'hauria pogut portar a terme molt abans. Dir ara que no tenen temps material per posar-la en pràctica és una excusa indigna per a un club tan gran com el nostre, amb tants recursos humans i econòmics". En aquest sentit, ha proposat a la mesa del vot de censura que es pugui votar durant més dies que els dos previstos per minimitzar els riscos mèdics i afavorir la participació, encara que la idea, finalment, no ha prosperat.

Anar al contingut