Futbol Barça

Jordi Farré assegura que l'Espai Barça sortirà gratuït al club

El precandidat a la presidència del Barça ha presentat el seu programa esportiu i econòmic. Aposta per una plantilla del primer equip formada majoritàriament per jugadors del planter i titlla "de barat" el possible fitxatge de Neymar

Xavier Aymamí ValeroActualitzat

El precandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Jordi Farré, ha presentat, juntament amb el seu equip de treball, el que serà el seu programa esportiu i econòmic si surt elegit com a president del Barça el pròxim 24 de gener. Farré ha explicat que l'Espai Barça "no costarà ni un sol cèntim d'euro al club", i que serà una concessionària qui s'encarregarà d'executar les obres, pagar certs variables al club per ingressos i la responsable d'assumir-ne els riscos financers. "L'Espai Barça s'ha de començar immediatament, ja que és la font de nous ingressos més propera que tenim".

Farré, encara en clau econòmica, ha explicat que potenciaran els ingressos creant la "marca Barça" i que buscaran patrocinadors amb valor afegit, com pot ser la "marca Catalunya", "generant riquesa al país". També ha afirmat que no tindran cap recança per aixecar les catifes del club si detecten males praxis de l'anterior junta directiva. El precandidat també ha dit que apostarà per acabar amb la revenda i amb la llarga llista d'espera de socis sense abonament al Camp Nou.

En clau esportiva, Farré vol que la majoria dels jugadors de la primera plantilla de futbol provinguin del planter, "mentre que la resta han de ser futbolistes de primera línia mundial". És per això que volen reforçar la Masia com a motor esportiu i econòmic. També ha parlat dels jugadors veterans, que s'hauran d'adaptar a unes renovacions més realistes i més curtes. També ha sortit el nom de Neymar, amb qui el seu equip de treball té "converses avançades" perquè torni al Camp Nou. Farré ha titllat el fitxatge del brasiler de "baratíssim" pel que aportaria al club a posteriori. Pel que fa a les seccions femenines del club, aposta per potenciar-les i s'ha mostrat segur que serà el primer president que aixeca una Champions femenina. També vol que el primer equip del futbol femení jugui els seus partits al Camp Nou.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut