Barça

Jordi Calsamiglia es desmarca de Rousaud: "Total discrepància amb les seves acusacions públiques"

Actualitzat

Nou capítol en el serial sobre les dimissions a la junta directiva del Barça a conseqüència de la gestió del "Barçagate". Un dels sis directius que han marxat del Barça, Jordi Calsamiglia, s'ha desmarcat de les declaracions d'Emili Rousaud en què acusa que algú es va beneficiar del sobrecost que el club blaugrana va pagar a I3 Ventures per la campanya de les xarxes socials.

"Després de sentir i llegir les declaracions del senyor Emili Rousaud en diversos mitjans de comunicació, vull expressar la meva total discrepància amb les seves acusacions públiques que afecten l'honradesa i credibilitat de la Junta Directiva del FC Barcelona."

 

Emili Rousaud, després del comunicat fer per Calsamiglia, li ha respost amb un nou comunicat per tal d'aclarir les seves paraules:

"Voldria aclarir dos aspectes:
1- En cap moment, en les declaracions fetes als Mitjans, he acusat o posat en dubte als membres de la junta directiva del FC Barcelona ni he qüestionat la seva honradesa ni credibilitat.
2- Jo sempre he defensat que les factures de l'assumpte de les xarxes es van trossejar justament perquè quedessin amagades de la pròpia junta directiva, com a conseqüència , no seria coherent qüestionar la honradesa de la junta"

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut