Jordi Bargalló, del Liceo.
Hoquei patins

Jordi Bargalló (Liceo), triat com a millor jugador de la temporada a l'OK Lliga

El jugador català del Liceo de La Corunya Jordi Bargalló ha estat guardonat com el millor jugador de l'OK Lliga 2012-13 després de la votació feta pels entrenadors i capitans dels 16 equips de la competició. Bargalló, natural de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat una les peces fonamentals que han portat l'equip gallec a liderar l'OK Lliga durant tota la temporada i a dependre de si mateix per guanyar el títol quan falta una jornada, dissabte que ve a Lleida.

Actualitzat
El jugador català del Liceo de La Corunya Jordi Bargalló ha estat guardonat com el millor jugador de l'OK Lliga 2012-13 després de la votació feta pels entrenadors i capitans dels 16 equips de la competició. Bargalló, natural de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat una les peces fonamentals que han portat l'equip gallec a liderar l'OK Lliga durant tota la temporada i a dependre de si mateix per guanyar el títol quan falta una jornada, dissabte que ve a Lleida.

Després de Bargalló, s'han classificat Jepi Selva, del Moritz Vendrell, amb el qual ha guanyat el doblet de Copa del Rei i Copa de la CERS, i Marc Torra, del FC Barcelona i MVP de la temporada passada.

En dones, la millor jugadora de l'OK Lliga ha estat Carla Giudici, capitana del CP Voltregà, que en finalitzar aquesta temporada penjarà l'estic, després d'aconseguir amb el seu equip la Copa d'Europa i l'OK Lliga.
Anar al contingut