Jordi Alba
Jordi Alba pensa que amb Valverde no li pot anar pitjor que amb Luis Enrique
Futbol

Jordi Alba sobre Valverde: "El factor humà també és important, i en tinc referències molt bones"

El lateral també s'ha mullat sobre les preferències a la final de la Champions: "La relació amb els jugadors del Madrid és molt bona, però vull que perdin sempre"

Actualitzat

Jordi Alba ha presentat el seu campus d'estiu aquest divendres en un acte que també li ha servit per fer algunes declaracions sobre l'actualitat del FC Barcelona i les seves sensacions pel que fa a la final de la Lliga de Campions entre el Juventus i el Reial Madrid.

Pel que fa al Barça, el lateral pensa ara sobretot en el canvi d'entrenador i en com el pot afectar. Del pas de Luis Enrique a Ernesto Valverde ha fet la següent valoració: "El factor humà serà important, i les referències que tinc en aquest sentit són molt bones. Jo començo de zero i estic segur que m'anirà millor que aquesta temporada". I això perquè, aquest any, "jo m'he trobat bé sempre i al final no he tingut els minuts que m'esperava; és el míster qui decideix".

Alba també té una bona opinió tècnica sobre Valverde, a qui considera un bon entrenador i amb gust pel joc a partir de "tenir la pilota".

De la possibilitat que el Reial Madrid guanyo la dotzena Copa d'Europa aquest dissabte a Cardiff, ha estat molt clar: "La relació amb els jugadors del Madrid és molt bona; a la selecció sempe vaig a l'habitació amb ells i juguem a cartes, però després vull que perdin".

Anar al contingut