Jordi Alba no va poder acabar el partit contra el Sevilla (@FCBarcelona)
Barça

Jordi Alba entra en la convocatòria per al clàssic i apunta a titular

El lateral de l'Hospitalet ha participat al seu segon entrenament consecutiu amb tota normalitat

Actualitzat

Jordi Alba s'ha entrenat aquest divendres amb normalitat i tot fa pensar que podrà jugar el partit d'aquest dissabte (16.00) contra el Reial Madrid, fins i tot de sortida. El lateral del Barça es va lesionar a començaments d'octubre, al partit contra el Sevilla.

Alba ja va tornar als entrenaments amb el grup dijous, quan va fer una part de la sessió amb els companys, i aquest divendres s'ha exercitat amb tota normalitat. La seva tornada a l'onze titular, si es confirma, plantejarà a Ronald Koeman un altre dilema: si fer passar Sergiño Dest com a titular al lateral dret o si fer descansar el jove nord-americà i mantenir Sergi Roberto. En qualsevol cas, el tècnic neerlandès recupera un jugador que, als primers partits de temporada, abans de lesionar-se, va rendir a un gran nivell.

Novetat a la llista

De moment, Alba ha estat inclòs en la convocatòria per al partit contra el Reial Madrid. L'únic canvi repsecte a la llista per al partit contra el Ferencvaros és precisament la seva entrada, i la sortida del central del filial Óscar Mingueza

 

  

 

Anar al contingut