Jordi Alba, suplent al Reale Arena
Jordi Alba, suplent al Reale Arena (Reuters)
Barça

Jordi Alba: "És una motivació extra tenir Xavi d'entrenador"

Igual que Xavi Hernández, Jordi Alba ha confirmat que la consigna al vestidor és claríssima: el partit de demà contra el Benfica és una final per al Barça

Jordi Alba ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el Benfica que es jugarà demà, dimarts, al Camp Nou. A la compareixença, el lateral ha manifestat que el partit de dissabte contra l'Espanyol ha donat confiança a l'equip.

"Demà intentarem guanyar. L'equip està motivat. Segur que serà molt difícil però hem d'aprofitar que juguem a casa per sortir a guanyar."

Preguntat sobre l'arribada de Xavi, Jordi Alba ha confessat:

Li tinc un respecte enorme a Xavi, ja l'hi tenia com a jugador i com a amic, i ara com a entrenador. Ens ajudarà moltíssim, tant als qui portem més temps com als més joves. Ajudarà a créixer a tot l'equip. Ja s'ha vist que el xip ha canviat a l'equip."

"És una motivació molt gran tenir Xavi com a entrenador. Segur que ens ajudarà a créixer. El xip de l'equip ha canviat i segur que anirem a més."

Alba també ha estat preguntat per la figura de Koeman, de qui ha dit:

"Ha fet un molt bon treball i tots li estem agraïts. Ara crec q Xavi era l'home indicat per venir."

El jugador també ha comentat que Xavi sempre ha viscut el futbol amb molta intensitat:

"Ha fet xerrades amb els jugadors i ha volgut parlar amb tots per saber com ens sentíem i això és un punt positiu per reenganxar-nos i tornar a creure en nosaltres mateixos."

Les paraules de Jordi Alba transmeten l'optimisme amb què Xavi ha entrat a la banqueta:

"Som conscients de què ens hi juguem demà. Fa tres jornades tot ho vèiem fosc; ara depenem de nosaltres i ho intentarem. Demostrarem que podem passar: aquesta és la intenció del grup i del míster."

El lateral també s'ha referit al protagonisme del públic, que ha qualificat de "fonamental" durant tota la temporada.

Anar al contingut