Barça

Jordi Alba es confessa sobre el seu futur al Barça

El lateral esquerra ha destacat que la seva voluntat és acabar el contracte que el vincula amb el club blaugrana fins al juny del 2024

Redacció Esport3Actualitzat

El rol de Jordi Alba al FC Barcelona ha canviat dràsticament. Des de la seva arribada al club el 2012, el lateral esquerre no ha tingut pràcticament rivalitat per a la titularitat. Però aquesta temporada, això ha canviat, i el jugador de l'Hospitalet és un habitual suplent en l'equip de Xavi.

Lluny de prendre-s'ho de manera negativa, Alba es mostra motivat i entregat per ajudar a la nova generació de futbolistes. De fet, l'esquerrà sempre aconsella i dona suport a Alejandro Balde, titular en el seu lloc, tal com ha destacat en alguna ocasió el mateix blaugrana.

En una entrevista a "Goal", Jordi Alba ha parlat del seu futur al Barça, on acaba contracte el 30 de juny del 2024. Tot i els rumors de la possible sortida del jugador, ha expressat el seu desig de quedar-se a Can Barça una temporada més. 

"Vull complir contracte, més que res perquè em veig capacitat per fer-ho. Físicament i mentalment em sento molt bé. Al final el club també vol que segueixi aquí i de moment no tinc cap altra notícia, és més el que s'escolta des de fora. Però estic tranquil en aquest aspecte i esperaré fer-ho bé quan jugui."

El lateral esquerre, de 34 anys, també s'ha pronunciat sobre la possibilitat de tornar a jugar amb Leo Messi al Barça.

"És una decisió seva. Sincerament, encara no he parlat amb ell sobre això. Al final, veure en Leo amb una samarreta que no sigui la del Barça es fa estrany i si ell vol i el club vol, doncs, per mi perfecte. És el jugador amb el qual m'he entès millor en un terreny de joc, sempre ho he dit. Tornar a jugar amb ell seria una notícia molt agradable. M'encantaria no només a mi, sinó que crec que a tot el barcelonisme i a tots els companys. El futur dirà, però, per mi, tant de bo pogués venir."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut