Barça

Jordi Alba: "Em sento assenyalat des de fa temps"

El lateral de l'Hospitalet es va mostrar dolgut perquè considera que quan l'equip perd sempre apunten als veterans. Tot i això, va reconèixer que a Bilbao no va tenir una bona actuació.

Xavi LemusActualitzat

Jordi Alba ha estat aquest diumenge un dels protagonistes de la victòria al camp de l'Alabès. Una centrada seva va ser el preludi de l'assistència de Ferran Torres cap a Frenkie de Jong, l'autor del gol. El lateral de l'Hospitalet diu:

"Hem jugat bé. Les sensacions són bones però hem de generar més ocasions. L'actitud ha estat molt bona després d'una derrota molt fotuda a la Copa. Hem de sentenciar abans els partits per evitar patiments fins al final com el d'avui."

El jugador català va aprofitar la seva aparició mediàtica per respondre a les crítiques que va rebre després del mal partit a San Mamés:

"Em sento assenyalat des de fa molts anys. No és el primer cop que em passa, però accepto les crítiques. És part del circ que es genera. Quan es perd un partit sempre s'assenyala els mateixos. No ho vaig passar malament per les crítiques però sí per l'eliminació. Si jugo un bon partit no es parla de mi, si jugo com l'altre dia em maten. Em tenen a la diana, ho assumeixo i ho accepto."

El lateral esquerre titular del Barça va voler defensar-se a nivell individual i com a capità:

"Tinc el respecte dels meus companys i dels tècnics. No em preocupen les crítiques. Ningú no m'ha regalat res, porto 10 anys aquí. Sempre s'assenyala els veterans quan es perd; quan es guanya és diferent. Hi ha veterans a tots els equips però sembla que només existeixen al Barça.

Malgrat aquest discurs de defensa, Jordi Alba va reconèixer que contra l'Athletic Club no va tenir una actuació gaire lluïda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut