Jordi Alba felicita Messi després d'un gol del Barça (Reuters)
Jordi Alba felicita Messi després d'un gol del Barça (Reuters)
Barça

Jordi Alba, baixa per al partit contra l'Olympiacos després de lesionar-se a l'últim entrenament

A l'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, li ha aparegut un problema inesperat a l'hora de fer la convocatòria

Actualitzat

A l'últim entrenament abans del partit de Lliga de Campions contra l'Olympiacos al Camp Nou, Jordi Alba s'ha lesionat i serà baixa aquest dimecres. El lateral esquerre del FC Barcelona ha patit una sobrecàrrega en un adductor de la cama dreta a la sessió preparatòria que el deixarà fora, de moment, del primer dels dos compromisos de l'equip d'aquesta setmana.

L'absència del lateral dret pot donar la titularitat al francès Lucas Digne, l'altre jugador que pot ocupar de forma natural aquesta demarcació. Alba s'ha afegit a la llista de lesionats que integren Arda Turan, Ousmane Dembélé i Rafinha. A la convocatòria de l'entrenador Ernesto Valverde tampoc han entrat, en aquest cas per decisió tècnica, Aleix Vidal i Thomas Vermaelen. Qui si ha entrat, aprofitant el lloc que ha quedat lliure, és el davanter Paco Alcácer.

Els 18 jugadors escollits per Valverde per afrontar el matx de dimecres són Marc André Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Jasper Cillessen, Javier Mascherano, Paulinho, Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, i Samuel Umtiti.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut