Jordi Alba, en l'entrenament d'avui
Jordi Alba tindria una oferta de l'Atlètic de Madrid (@FCBarcelona_Cat)
Barça

Jordi Alba apunta per al clàssic i Ter Stegen no arribarà a temps

L'aturada de seleccions ha estat una gran aliada per a Koeman per poder recuperar futbolistes amb problemes físics

Jordi GrauActualitzat
Just després de lesionar-se ja va preguntar als metges de l'equip si podria jugar el clàssic. Jordi Alba sabia que hi havia lesió muscular, però, com que desgraciadament també en això té experiència, era conscient de la poca gravetat de la ruptura al bíceps femoral. L'aturada pels partits de seleccions ha estat la seva gran aliada.

El lateral de l'Hospitalet sap, quan falten deu dies per al clàssic, que si no hi ha cap retrocés inesperat serà a l'onze titular de Koeman contra el Reial Madrid. Perquè és un partit especial que ningú es vol perdre i perquè el tècnic holandès ha recuperat la millor versió del lateral dels últims temps. Alba s'ha convertit en l'atacant més profund de l'equip, el millor aliat de Messi en fase ofensiva.

També va cada dia a la ciutat esportiva, però encara no trepitja la gespa, Ter Stegen. A finals de setmana farà dos mesos de l'operació al genoll. No serà per falta d'hores, perquè fins i tot al jardí de casa mira de retallar terminis. La realitat és que difícilment podrà escurçar els dos mesos i mig diagnosticats, i per tant la seva participació en el clàssic del 24 d'octubre i el duel de Champions contra la Juve del 28 són ara mateix una quimera. Koeman pensa en Neto per afrontar aquest tram exigent del calendari.
ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut