Jonathan Rea, en una imatge d'arxiu
Superbikes

Jonathan Rea, pentacampió del món de Superbikes

Jonathan Rea s'ha convertit en el pilot amb més campionats de la història de les Superbikes, i desfà així l'empat a 4 campionats que tenia amb el pilot de Blackburn, Carl Fogarty

Noel RodríguezActualitzat

El pilot de l'Ulster Jonathan Rea s'ha proclamat, al circuit de Magny-Cours, pentacampió del món de Superbikes. No era gaire probable que passés a la ronda francesa, però tot s'ha precipitat després d'una caiguda a les primeres voltes d'Álvaro Bautista, que s'ha tocat amb Toprak Razgatlioglu. El turc va guanyar ahir la primera cursa del cap de setmana i avui ja s'havia imposat a la Superpole Race.

Aquest incident obria una única possibilitat matemàtica al títol per a Jonathan Rea: la victòria.

L'ha disputat durant moltes voltes amb les Yamaha de Michael Van der Mark i Alex Lowes, però, finalment, el nord-irlandès s'ha escapat camí a la victòria i el títol.

Un títol que a principi de temporada semblava molt improbable, degut a la irrupció estel·lar d'Álvaro Bautista amb Ducati. El de Talavera de la Reina es va imposar en les onze primeres curses.

Jonathan Rea s'ha convertit avui en el pilot amb més campionats de la història de les Superbikes, i desfà així l'empat a 4 campionats que tenia amb el pilot de Blackburn, Carl Fogarty.

Cinc títols per a aquesta llegenda de les Superbikes i, a més, aconseguits de forma consecutiva.

 


 

Anar al contingut