Jonathan Rea ha guanyat la primera cursa de Misano al campionat mundial de Superbikes (@WorldSBK)
Superbikes

Jonathan Rea guanya a Misano en una cursa marcada per la pluja

En una jornada marcada per la pluja, on la cursa de la setena prova del Campionat del Món de Superbikes ha vist la bandera vermella en dues ocasions, Jonathan Rea ha pogut guanyar i retallar distàncies amb el líder, Álvaro Bautista, que ha completat un podi molt complicat

Actualitzat

La pluja ha sigut la protagonista en la primera cursa de Misano del Campionat del Món de Superbikes, que s'ha aturat en dues ocasions per les condicions de la pista. Els comissaris han treballat a contrarellotge per poder evacuar l'aigua abundant que hi havia al traçat italià.  

La cursa ha vist el semàfor en verd 25 minuts després de l'hora prevista i en tres voltes, la pluja ha tornar a aparèixer i, en conseqüència, la bandera vermella. Els britànics es trobaven liderant amb Alex Lowes primer, seguit de Rea i Sykes. En canvi, Álvaro Bautista experimentava dificultats en aquestes condicions. A la sortida, no ha pogut guanyar posicions i s'ha mantingut cinquè, la mateixa de la graella.  

La segona part de la cursa ha començat a les 15.02 h de la tarda i els britànics han continuat ocupant les primeres posicions, mentre que Bautista no ha trobat les bones sensacions adequades per lluitar amb ells. Leon Hazman i Chaz Davies, també britànics, s'han apuntat a la festa per les posicions davanteres i han superat el de Talavera de la Reina, que, finalment, s'ha beneficiat de la caiguda de Lowes per aconseguir un podi molt lluitat. El pilot de Ducati ja va caure en condicions de mullat al test que es va fer al mateix circuit de Misano, cosa que demostra que encara té marge de millora en aigua. 

D'aquesta forma, Rea ha aconseguit reduir distàncies a la classificació general. Skyes ha estat segon, i Bautista, tercer, que ha completat un podi que es presentava complicat

 

Anar al contingut