Rea ha batut Rinaldi i és més líder del Mundial
Superbikes

Jonathan Rea bat Rinaldi i consolida el seu liderat al Campionat del Món de superbikes

El pilot d'Irlanda del Nord s'ha embutxacat la victòria a la cursa 2 del cap de setmana a Terol, davant de Rinaldi (que va guanyar la d'aquest dissabte) i Redding

Redacció Esport3Actualitzat

Jonathan Rea havia d'aconseguir una victòria aquest cap de setmana i finalment li ha costat suor. El pilot d'Irlanda del Nord s'ha embutxacat la victòria a la cursa 2 del cap de setmana a Terol, davant de Rinaldi (que va guanyar la d'aquest dissabte) i Redding.

Amb aquest primer calaix al podi, Rea és més líder del Mundial de superbikes i s'acosta  una miqueta més al seu sisè títol, ja que va arribar a la cita de Terol amb 10 punts d'avantatge sobre el gal·lès de Ducati Chaz Davies i se'n va a Barcelona amb 37 punts de coixí.

 

 

Locatelli es passeja per SSP

En la categoria intermèdia, Andrea Locatelli segueix amb el seu ple de triomfs i la seva xifra de victòries consecutives en aquest 2020 ascendeix a 9 després d'emportar-se la segona mànega de Terol. La caiguda de Jules Cluzel, a més, li posa de cara el Mundial, i ja podria ser campió a Montmeló. Darrera del líder han acabat Lucas Mahias i Isaac Viñales, que va aconseguir el tercer lloc del calaix després d'una última volta apassionant davant de Philipp Oettl.

 

La cursa 1 d'aquest dissabte se l'ha va adjudicar Rinaldi:

 

Anar al contingut