Jonatan Giráldez: "Serà relativament fàcil oblidar la final de Champions"
L'entrenador Jonatan Giráldez s'ha mostrat optimista en la roda de premsa (REUTERS)
FUTBOL

Jonatan Giráldez: "Serà relativament fàcil oblidar la final de Champions"

El tècnic del FC Barcelona confia que l'equip tindrà la fortalesa mental suficient per capgirar la situació i tornar a competir bé davant del Reial Madrid, en la semifinal de la Copa de la Reina

Lluís Cervelló TorresActualitzat

Només han passat tres dies de la derrota en la final de la Champions davant de l'Olympique de Lió a Torí. El Barça vol deixar enrere la decepció per aconseguir un nou títol, en aquest cas el de la Copa de la Reina. Demà (21h, en directe per Esport3), l'equip blaugrana jugarà les semifinals contra el Reial Madrid. L'entrenador Jonatan Giráldez s'ha mostrat optimista en la roda de premsa prèvia al partit, aquesta tarda, a Las Rozas:

"El repte és veure quina capacitat tenim de donar-li la volta a la sensació que ens va deixar l'últim partit. Hem de tenir prou fortalesa mental per fer-ho."

"Tenim una responsabilitat pel club que som. No hi ha temps per al dol. Veient les jugadores, com han entrenat, crec que serà relativament fàcil oblidar la final de Champions. Ara tenim un nou repte, el de guanyar un títol igual d'important."

"El Reial Madrid és el rival més perillós, ho ha demostrat cada vegada que hem jugat. Hem guanyat merescudament els cinc partits en què ens hem enfrontat i sabem que, si fem bé les coses, tindrem opcions de guanyar."

Caldentey i Giráldez durant la compareixença prèvia a la final de la Copa de la Reina

Mariona Caldentey també ha comparegut a la sala de premsa al costat del seu entrenador. Igualment, el missatge de la davantera mallorquina és d'optimisme i confiança:

"Venim a guanyar, som un equip ambiciós. Volem recuperar sensacions, fer-ho millor que en l'últim partit i seguir sent un equip campió."

"És un moment dur i fotut. Estem tristes i decebudes, però una cosa bonica del futbol és que et dona noves oportunitats. Volem tornar a demostrar el futbol que tenim i fer que la gent s'ho torni a passar bé amb nosaltres."

" Serà un partit bonic de veure i guanyar el Madrid seria la millor manera de treure'ns l'espina de la derrota a la Champions."

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut